49986000021
با مـا در تمـاس باشـید
با مـا در تمـاس باشـید
با مـا در تمـاس باشـید
تولید لوله گالوانیزه، تحول بزرگی در صنعت لوله کشی و ساخت و ساز ایجاد کرد. تا قبل از آن چالش بیشتر افراد، رفع نشتی لولههایی بود که به مرور زمان دچار فرسودگی و زنگ زدگی میشدند. با ورود لوله های گالوانیزه به بازار، خریداران زیادی برای افزایش طول عمر لوله کشیها و سازههای خود، این لولهها را خریداری کردند. برای آشنایی بیشتر با انواع لوله گالوانیزه و کاربردهای آن، بهتر است این مقاله از پی جی کو را تا انتها بخوانید.
لولهها انواع مختلفی دارند که به واسطه کاربردهای متعدد در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرند. اگر چه امروزه لولههای pvc و پلی اتیلن در بسیاری از صنایع کاربرد دارند اما هنوز لولههای فلزی از پر مصرفترین لولهها در احداث سازهها، انتقال آب، گاز و … هستند. لولههایی که در فرآیند گالوانیزاسیون لایهای از فلز روی، بر سطحشان قرار میگیرد، با نام لوله گالوانیزه شناخته میشوند. این لولهها در دو نوع درزدار و بدون درز (مانیسمان) تولید میشوند که نوع درزدار آن از ورق سیاه st37 ساخته میشود. البته ممکن است آنها را از آهن سفید نیز بسازند که در ادامه توضیحاتی در این مورد بیان میکنیم.
این لولهها از نظر وزن در سه دسته سبک، سنگین، متوسط و از نظر جنس در دو گروه آهنی و فولادی قرار میگیرند که توضیحات هرکدام را در زیر میبینید.
1. لوله آهنی گالوانیزه: لوله گالوانیزه آهنی که از نوع لولههای درزدار است طی فرآیند نورد آهن سفید و در رنگهای تیره و خاکستری تولید میشود. لوله آهنی به منظور افزایش مقاومت در برابر خوردگی با یک لایه از عنصر روی پوشش داده میشود. اما شرایط اسیدی در طول زمان میتواند فلز روی را فرسوده کرده و موجب خوردگی آن شود.
2. لوله فولادی گالوانیزه: این لوله همانطور که از نامش پیداست از جنس فولاد بوده که یک لایه پوشش روی در فرآیند گالوانیزاسیون بر روی آن قرار میگیرد. آهن خالص، سختی بالایی ندارد اما با اضافه شدن درصدی کربن به آن و تشکیل فولاد، استحکام و مقاومت آن افزایش مییابد. این لوله با از بین رفتن پوشش گالوانیزه به دلیل داشتن زیر لایه فولادی، تاب آوری بیشتر نسبت به لوله گالوانیزه آهنی در محیطهای اسیدی دارد.
3. لوله گالوانیزه سبک: این نوع لوله همان لوله مبلی بوده که جداره داخلی و خارجی آن با فلز روی پوشش داده شده است. لوله گالوانیزه سبک نسبت به لوله گالوانیزه سنگین ضخامت و مقاومت فشاری کمتری دارد و مطابق استاندارد DIN2440 (استاندارد مربوط به لولههای درزدار) تولید میشود.
4. لوله گالوانیزه سنگین: این لوله به دلیل ضخیم بودن نسبت به لوله های سبک، به این نام شناخته میشود. لوله سنگین در ابعاد بزرگتر و وزن بیشتری تولید میشود به همین علت قیمت آن نیز به مراتب بالاتر است.
برای تولید لوله گالوانیزه معمولا از دو روش گالوانیزه گرم و سرد استفاده میشود که لولههای تولید شده به ترتیب لوله گالوانیزه گرم و سرد نام دارند.
1. روش تولید لوله گالوانیزه سرد: در این روش، نمک روی را داخل محلولی ریخته و لوله سیاه را داخل آن قرار میدهند. سپس داخل محلول جریان الکتریسیته ایجاد شده و فلز روی به قسمت خارجی لوله میچسبد. ضخامت پوشش روی در این حالت کم بوده و به راحتی میتوان آن را از سطح لوله جدا کرد. برای آشنایی بیشتر با لوله گالوانیزه سرد روی لینک کلیک نمایید.
2. روش تولید لوله گالوانیزه گرم: در این فرآیند لوله سیاه داخل حمام روی مذاب قرار میگیرد که این امر موجب رسوب فلز روی در جداره داخلی و خارجی لوله میشود. در مرحله آخر برای افزایش استحکام روی و فولاد، لوله را حرارت میدهند. ضخامت لایه روی در این روش بیشتر است که همین موضوع باعث افزایش قیمت آن نسبت به لوله گالوانیزه سرد میشود.
همانطور که گفتیم این لولهها در صنایع مختلفی به کار میروند. از جمله مهمترین کاربردهای لوله گالوانیزه میتوان به مواردی مانند دکلهای مخابراتی، گارد ریل جادهای، تهویه ساختمان، آب و فاضلاب، سازه گلخانه، تصفیه خانه، تیرهای برق، حصار کشی و لوله استخری اشاره کرد.
در هنگام خرید باید ضخامت، متراژ مورد استفاده و سرد یا گرم بودن لوله را مد نظر قرار دهید که تمام این موارد با توجه به شرایط محیطی و نوع پروژه تعیین میشود. به عنوان مثال برای محیطهایی با خوردگی بالا مانند کارخانهها باید لوله گالوانیزه گرم را انتخاب کنیم. بودجه در دسترس نیز عامل دیگری است که در خرید شما تاثیر گذار است. برای اینکه بتوانید هزینههای خود را به طور دقیق محاسبه کنید باید در هنگام خرید این محصول به برند و شرکت سازنده، هزینههای حمل و نقل و آهنی یا فولادی بودن لوله توجه کنید.
مجموعه صنعتی PGCO سابقهای طولانی در تولید انواع لوله های گالوانیزه دارد. این گروه صنعتی با تولید محصولات گالوانیزه ضمن تامین بخش اعظم نیازهای داخلی، سهم بزرگی از بازار را به خود اختصاص داده است. شما میتوانید محصولات فولادی مورد نیاز خود را با صرف کمترین هزینه به صورت مستقیم از درب کارخانه خریداری نمایید؛ کافیست با مشاوران پی جی کو تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
امیدواریم این محتوا در مورد اینکه لوله گالوانیزه چیست و چه کاربردهایی دارد، اطلاعات مناسبی در اختیارتان گذاشته باشد. البته برای خرید این محصول تنها اطلاع از مشخصات آن کافی نیست بلکه باید قیمت روز آهن آلات را بررسی کنید تا بتوانید به درستی تصمیم گیری نمایید.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای پی جی کو محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری شامل پیگرد قانونی می باشد.