49986000021
با مـا در تمـاس باشـید
با مـا در تمـاس باشـید
با مـا در تمـاس باشـید
تیر آهن، از تجهیزات پرکاربرد در احداث سازهها است، با اینحال این عناصر فولادی بعد از گذشت مدت زمانی فرسوده شده و دیگر قابل استفاده نیست. تصور کنید یک ساختمان تجاری چندین طبقه با سازه فلزی بنا شده است، در چنین شرایطی اگر این قطعات فولادی دچار خوردگی شوند یا به وسیله رطوبت از بین بروند، اتفاقات ناگواری رخ خواهد داد. برای جلوگیری از وقوع این حوادث، چه راه حلی وجود دارد؟ یکی از بهترین گزینهها برای افزایش استحکام سازه، استفاده از قوطی فلزی گالوانیزه است. در این مقاله میخواهیم در مورد کاربردهای این محصول و ویژگیها آن، اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم. اگر شما به دنبال خرید مقاطع فولادی با کیفیت برای پروژه خود هستید، این محتوا را تا انتها بخوانید.
پروفیل گالوانیزه یا قوطی فلزی گالوانیزه، نوعی فولاد ضد زنگ است که در صنایع مختلف و ساختمان سازی به کار میرود. پروفیل گالوانیزه به دلیل دارا بودن ویژگی ضد زنگ، یکی از پرمصرفترین تجهیزات برای مقاوم سازی و تقویت درب و پنجرهها است که از تغییر فرم قاب آنها به دلیل فشارهای وارده، جلوگیری میکند.
1. طول عمر بالای محصول فولادی تا حدود 30 سال
قوطی گالوانیزه در مواردی مانند درب و پنجرهها که ریسک زنگ زدگی و خوردگی زیاد است، به کار میرود. از دیگر کاربردهای این محصول میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
پروفیل گالوانیزه در انواع سبک، سنگین، صنعتی و کشاورزی تولید میشود که هرکدام وزن، سایز، ضخامت و کاربردهای گوناگونی دارند:
1. پروفیل سبک:
این پروفیلها از ورقهای نازک (ورق روغنی) با ضخامت کمتر از 1.5 میلیمتر تولید میشوند و به دلیل خصوصیات عالی، در تولید دوچرخه، مبلمان، لوازم خانگی، خودرو، اگزوز، کانتینر و کانس به کار میروند، این پروفیل با نام پروفیل مبلی نیز شناخته میشود.
2. پروفیل سنگین:
این محصول از ورق سیاه با ضخامت 1.5 میلی متر به بالا در دو نوع صنعتی و ساختمانی تولید میشود و در ساخت شاسی ماشین آلات سنگین، دستگاههای صنعتی و مصارف ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرد. تحمل فشار بالا، جوشپذیری عالی، مقاومت پیچشی و خمشی و سختی سطح از مهمترین ویژگیهای این محصول هستند.
3. پروفیل کشاورزی:
این پروفیل در ساخت سازههایی مانند گلخانهها مورد استفاده قرار میگیرد و به دلیل مقاومت بالا در برابر رطوبت و زنگ زدگی جایگزین مناسبی برای سازههای چدنی و آهنی است.
قوطی گالوانیزه با انجام فعالیتهای الکتریکی، مکانیکی و شیمایی تولید میشود. گالوانیزاسیون پروفیل به دو روش سرد و گرم انجام میگیرد.
در این روش، فلزات را داخل وان روی مذاب در دمای 460 درجه فرو میبرند و بعد از خارج شدن پروفیل از داخل وان، فلز روی ابتدا با اکسیژن و سپس با کربن واکنش نشان داده و لایهای مقاوم نسبت به زنگ زدگی بر روی آن تشکیل میشود.
2. قوطی گالوانیزه سرد (آب کاری شده):
آب کاری کردن، روشی مقرون به صرفه برای تولید فلزات مقاوم به خوردگی و زنگ زدگی است. در این فرآیند یک لایه نازک فلز روی طی فرآیند الکترولیز (آند و کاتد) بر روی لوله قرار میگیرد. ضخامت پوشش گالوانیزه در این نوع گالوانیزاسیون بسیار کم بوده و به راحتی میتوان ان را از سطح فلز جدا کرد.
امروزه کارخانههای زیادی این محصول را تولید میکنند که هر چقدر کیفیت و وزن مواد روی-اندود شده بر روی پروفیل بیشتر باشد، قیمت آن نیز بالاتر میرود. شما میتوانید این محصول را از گروه صنعتی پی جی کو خریداری نمایید. کارشناسان این مجموعه با ارائه قیمت روز محصول و مشاوره رایگان شما را در خرید بهتر راهنمایی خواهند کرد.
پروفیل گالوانیزه به دلیل داشتن روکش روی، یکی از بهترین گزینهها برای ساخت درب و پنجره است که در محیطهای داخلی و خارجی به کار میرود. امروزه این محصول در کارخانههای مختلفی تولید شده و روانه بازار میگردد. مجموعه صنعتی پی جی کو یکی از مراکز معتبر تولید کننده و عرضه کننده این محصول در کشور است که با ارائه فاکتور رسمی در زمان خرید، کیفیت کالای فروخته شده را ضمانت میکند.
منابع متنی | منابع تصویری |
---|---|
قوطی گالوانیزه چیست | تصویر اول |
پروفیل گالوانیزه | تصویر دوم |
تفاوت پروفیل سبک و سنگین چیست؟ | تصویر سوم |